“Internet és útil”, un web utilíssim!

www.internetesutil.com“Internet és útil” és un projecte del periodista Ismael Nafría desenvolupat amb l’eina WordPress, amb l’objectiu de difondre entre els usuaris d’Internet les múltiples possibilitats que ofereix el web. Com que ho fa de manera molt senzilla i introductòria és apte fins i tot per a persones que inicien el seu procés d’alfabetització digital.

El web, disponible a www.internetesutil.com, permet descobrir què es pot fer a Internet, on fer-ho (quins són els webs més pràctics) i com fer-ho (trucs i consells). Els continguts es van ampliant contínuament i de manera participativa. Estan agrupats per temes i classificats també per paraules clau. Amb un cercador podem accedir-hi més fàcilment.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Carme Iriondo

3 thoughts on ““Internet és útil”, un web utilíssim!

  1. Gràcies, Carme, per la informació. De fet, ens resultarà molt pràctic disposar d’aquest web a la gent que participarem del taller II de la Jornada de demà passat ‘Eines d’Internet per gestionar el coneixement i innovar.

    M'agrada

  2. L’acabo de mirar i m’ha semblat molt interessant. Jo també he posat un link a EndoBlocLleida, perquè crec que pot ser d’utilitat per a la gent que no està prou familiaritzada amb Internet. Gràcies Carme per compartir la troballa!

    M'agrada

  3. Una notícia molt interessant per “lo pràctica que és”. He afegit l’enllaç als preferits i el posaré a disposició de tots els membres de la comunitat de pràctiques d’assessorament penal d’adults.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s