Ara sí que compartim!

“El rato que he podido compartir con ellos (y ellas) ha abierto el paso a más ideas sobre gestión de comunidades (y del conocimiento en general) que nada que haya visto en el último año. Y he visto un poco.” (Miguel Cornejo – Emekaeme)

“Al grup de treball on estem en aquest moment, es parla dels grups de treball de la comunitat, de les dificultats de fer participar en els grups a la gent, de fer que sigui viva la participació, amb eines diverses, vídeo, wikis, blogs, afegits per fer que la cultura digital sigui present, perquè la virtualitat necessita temps, motiu, raó i la pèrdua de la por i la vergonya per part dels participants.” (Trina Milán – Platxèria)

Ahir va tenir lloc al CEJFE la III Jornada del Programa Compartim. Després de les paraules encoratjadores de la consellera Montserrat Tura per continuar treballant en aquesta direcció, Miguel Cornejo, expert en dinamització i motivació en entorns de treball en línia, va fer una conferència sobre estratègies per promoure la participació dels empleats en les organitzacions que volen gestionar el coneixement.

A continuació es va projectar un vídeo on es presentaven els productes de coneixement elaborats per les diferents comunitats de pràctica al llarg de l’any 2008. Després els assistents a la Jornada es van repartir en diferents aules per debatre les idees exposades al bloc social en dos tallers: millora de les comunitats de pràctica i usos de les eines d’Internet per gestionar el coneixement. La participació en aquests tallers va ser molt enriquidora. Jesús Martínez i Jordi Graells van presentar les conclusions a què s’havia arribat en els diferents tallers.

Conclusions Tallers Jornada 04122008

View SlideShare presentation or Upload your own.

Unes quantes idees aportades al bloc social demanaven la implicació de la direcció en el programa Compartim i en el funcionament en comunitats de pràctiques. I la consellera s’hi va implicar: Montserrat Tura va felicitar les persones que participen al programa Compartim i va demanar que es continuï treballant en aquesta línia, ja que “volem perseverar en aquest camí de la innovació mitjançant la gestió del coneixement”.

Núria Vives

One thought on “Ara sí que compartim!

  1. Felicitats a tot l’equip i participants del programa COMPARTIM!Ahir em va quedar més clar que:- per compartir cal estar predisposat – cal mostrar als companys les utilitats de fer servir les eines 2.0- l’esforç de difondre aquestes eines és molt gran- hi ha llocs de treball on la seva utilitat costa de fer veure- cal trobar suport en l’entorn i en els caps

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s