III Jornada de Mediació Penal Juvenil

III Jornada de Mediació Penal JuvenilLa III Jornada de Mediació Penal Juvenil, que va tenir lloc el 12 de desembre al Centre d’Estudis Jurí­dics i Formació Especialitzada, va comptar amb una gran participació, tant pel nombre d’assistents com pel debat que hi va haver.

El conferenciant, Enrique Echeburua, catedràtic de psicologia clí­nica de la Univ. del Paí­s Basc, va fer una exposició molt interessant sobre el trauma i el dany psicològic que pateixen les ví­ctimes.

A continuació es va presentar el producte de treball col·laboratiu elaborat per la comunitat ‘La mediació penal juvenil: què n’opinen les parts implicades?’. D’aquest estudi es desprèn que, malgrat la intervenció dels mediadors, la ví­ctima encara se sent oblidada pel sistema penal, per la qual cosa la comunitat de mediadors s’ha fixat com a objectiu de treball per a l’any vinent millorar la seva praxi professional.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Laura Sánchez
Laura Sánchez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s