Jornada del Compartim interactiva i sessió d’intercanvi de bones pràctiques a l’Escola

Revista Funció PublicacióEl darrer número de la revista Funció Publicació es fa ressò de la III Jornada del Programa Compartim que va tenir lloc el 4 de desembre i sobretot fa èmfasi en com els continguts de la jornada van ser decidits prèviament per totes les persones que hi pensaven assistir: el preu d’inscripció era la proposta d’una idea i la votació de les altres idees ja exposades.

Per dur a terme aquesta experiència pionera, el Departament de Justícia va obrir un bloc social Socializame per abocar-hi les idees. D’aquesta manera, es fomenta la participació dels professionals en la producció de coneixement col·lectiu que serveixi per millorar i innovar els serveis a l’Administració.

D’altra banda, aprofitant aquesta expertesa i metodologia, l’Escola d’Administració Pública (EAPC) i el Centre d’Estudis Jurídics (CEJFE) convoquen les administracions -i persones que hi treballen- interessades en la gestió del coneixement a compartir experiències i coneixement en aquest camp. Es tracta de trobades trimestrals, que, de manera alterna, tindran lloc a l’EAPC i al CEJFE. La primera és el 22 de gener de 2009, de 9 a 12 hores, a l’EAPC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s