Bones festes i comiat

Eines 2.0 Xarxes socials
Eines i entorns col·laboratius Eines de comunicació

A les acaballes del 2008 estem vivint una eclosió de les xarxes socials i les eines col·laboratives i de comunicació que canvien les nostres rutines personals, socials i professionals. Ens hi estem capbussant sense gairebé ni saber si hi ha altres usos més enllà dels pròpiament lúdics que anem adquirint per contagi social. Serveix Facebook per a més usos que els amicals? Respecta la nostra privacitat? Què hem de fer per preservar-la? És Linkedin només un lloc web per trobar feina a partir del nostre currículum? Què és i què en podem fer de Google Apps? És tan eficaç Skype per comunicar-nos? Podem fer videoconferència amb Google Talk?

Aquesta particular felicitació nadalenca intenta fer més fàcils i accessibles aquests entorns. A Slideshare trobarem les presentacions per seguir les pautes. Fem-ne difusió i aprofitem aquestes dates per posar llum en aquest tema.

Aprofito aquest post per acomiadar-me de Justícia. El gener continuaré compartint des de la Direcció General d’Atenció Ciutadana del Departament de la Presidència. Una abraçada nadalenca!!!

Jordi Graells
Jordi Graells

6 thoughts on “Bones festes i comiat

 1. Jordi,
  Com sempre, uns materials molt útils que de ben segur que ens il·luminen les festes.
  Desitjo que et vagi molt bé en aquesta nova etapa laboral de la teva vida.

  M'agrada

 2. Jordi,

  Aquestes presentacions són molt útils per aclarir-me entre tantes eines i aplicacions. A més, les recomanacions sobre seguretat són molt interessants i no sempre les tenim en compte.

  Que tinguis molta sort a la nova feina i bon any nou!

  M'agrada

 3. Una bona companya de l’ICS, entusiasta seguidora del Compartim, de les sessions web i altres projectes que hem impulsat des de Justícia, m’ha felicitat les festes amb la frase de Francis Bacon “L’amistat duplica les alegries i divideix les angoixes per la meitat”. Doncs aquesta és la màxima que m’enduc a Presidència, que és la que em donarà l’energia que necessitaré en el nou encàrrec. Espero seguir disposant -i incrementar-la- de la nostra complicitat!!!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s