2009, l’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació

Web de l'Any Europeu de la Creativitat i Innovacio A proposta de la Comissió Europea, el Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea han decidit fer del 2009, l’Any de la Creativitat i la Innovació. L’objectiu és sensibilitzar els països membres perquè impulsin una economia basada en la gestió del coneixement, competitiva i dinàmica, capaç de créixer de manera sostenible, mitjançant l’augment de llocs de treball i de la cohesió social.

La Unió Europea hauria d’utilitzar la crisi econòmica actual per desenvolupar objectius estratègics a nivell europeu i nacional que facilitin les condicions per a la creativitat i la innovació, assegura el commissari d’Educació, Ján Figel. “Aquells que inverteixin en creativitat seran més competitius que els que no ho facin“, conclou.

En conseqüència, l’aprenentatge continu es veu com un element clau en tota política orientada a la innovació i pel que fa a la millora del servei públic, a més, s’encoratja les administracions a tenir en compte la creativitat i les opinions tant dels treballadors com dels usuaris.

L’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació ha arrencat amb l’eslògan “Imagina. Crea. Innova”, el qual també podria aplicar-se al programa Compartim.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ramon Saball
ramon_saball1.jpg
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s