Formació per a e-moderadors

Diana amb els objectius de formacióL’any 2009 arrenca amb dues propostes de formació:

– La primera, programada pel 22 de gener, de 10 a 13 hores, és el Taller per aprendre a posar en marxa comunitats de pràctica en organitzacions públiques, la qual es fa en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Aquesta activitat, adreçada al personal al servei de les administracions catalanes i especialment a nous e-moderadors, persegueix l’objectiu d’establir les pautes bàsiques per posar en marxa una CoP en el servei públic, i difondre els instruments per fer-ne el seguiment i l’avaluació.

– El 27 de gener, i exclusivament per als e-moderadors, tindrà lloc El IV Seminari Especialitzat en Gestió del Coneixement, en què es debatran els nous reptes del programa Compartim per al 2009 i també comptarà amb les ponències d’experts, com ara, Pol Santacana, responsable de comunitats professionals de Viadeo, Josep Lozano, director general de AEFOL, Albert Sangrà, de la Universitat Oberta de Catalunya, i David Rodríguez, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Sobre la imatge: dcleesfo © 4L Model.gif CC – BY – NC – ND

Jesús Martínez Marin
jmartinez2.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s