Post sobre Compartim al bloc Brou casolà

bloc Brou casolàEn Marc Garriga, que treballa al Departament Tècnic d’Internet i Nous Canals de l’Ajuntament de Barcelona, ha publicat al seu bloc Brou casolà un post en què exposa les anotacions que va prendre a la ‘Taula rodona sobre les millors pràctiques en dinamització de comunitats en línia’ a què vam assistir els membres del grup e-moderadors i també alguns convidats d’altres organitzacions el dia 27 de gener de 2009 al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Garriga detalla les diferents intervencions dels experts Pol Santacana, Albert Sangrà, David Rodríguez i Albert Lozano i també destaca el debat posterior que es va generar sobre diversos temes relacionats amb les comunitats en línia i la gestió del coneixement. Al final del seu post fins i tot fa que ens pugin els colors: “El programa Compartim és un canvi de paradigma brutal, trenca jerarquies, trenca amb les relacions de poder, això és especialment innovador tenint en compte que està situat en un entorn d’Administració pública.”

Post de Marc Garriga: Taula rodona sobre ‘Les millors pràctiques en dinamització de comunitats en línia’. (Programa Compartim de Gestió del Coneixement)

Núria Vives Leal

Núria Vives

6 thoughts on “Post sobre Compartim al bloc Brou casolà

 1. Gràcies Núria per la referència al meu blog.

  Tinc l’encàrrec de pensar com podríem crear comunitats de pràctica on-line a l’Ajuntament de Barcelona.

  Amb aquest encàrrec, i coneixent el vostre cas, em vaig apuntar a les xerrades que heu fet darrerament, (en el meu blog pots veure’n varis posts).

  Sincerament, em feu una (sana) enveja. Crec que no en sou prou conscients de tot el que heu aconseguit; és molt!.

  Penseu que hi ha molts poques referències (com el vostre cas: administració pública) a nivell europeu (a nivell d’Espanya ja ho descarto).

  Ànims i seguiu així!

  M'agrada

 2. Marc, ara que me’l miro una mica més de fora estant, el Compartim infon confiança. I és rellevant la xarxa que anem teixint al voltant d’aquesta mena d’experiències; tant com el projecte en si mateix, perquè, d’una manera o d’una altra, tots plegats anem garantint que el coneixement en xarxa s’escampi arreu.

  He volgut saludar-te i, de passada, he aprofitat per arreglar l’enllaç trencat al post.

  M'agrada

 3. Jordi,

  El que valoro més del programa Compartim és que no és una flor d’estiu (com d’altres exemples), podríem dir que comença a tenir unes fortes arrels necessàries per durar molt temps (i per ‘calar’ en l’organització).

  Des de la meva humil opinió, esteu creant el camí a seguir.

  M'agrada

 4. No coneixia aquest bloc. Una crònica periodística /narrativa de nivell. En Marc ja té un lloc assegurat a tots els events que fem al Compartim. Felicitats.

  M'agrada

 5. He esta llegint els dos postos, i la veritat és que has fet un gran resum i esquema del que és l’experiència que s’ha anat acumulant i generant, i una bona explicació del més rellevant de la trobada.

  Molt recomanable la lectura.

  Una salutació, Joan.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s