Curs d’eines tecnològiques bàsiques per al treball col·laboratiu

Del 27 de gener fins al 15 de febrer, he impartit el curs Eines tecnològiques bàsiques per al treball col·laboratiu, organitzat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i adreçat a e-moderadors, en què els participants van aprendre l’ús de les diferents eines 2.0 que poden utilitzar per dinamitzar les seves comunitats de pràctica i per fomentar així el treball col·laboratiu.

El seguiment del curs es va fer per mitjà del fòrum d’e-moderadors a la plataforma e-Catalunya i també fent servir un programari que permet la multiconferència (Skype). Els participants van construir els seus propis espais 2.0: Twitter, Delicious, LinkedIn, Facebook, un bloc a WordPress, etc. I, per acabar, cada alumne va donar d’alta una pàgina a Netvibes on va afegir els diversos espais que havia creat al llarg del curs.

L’espai Compartim a Netvibes aplega els blocs creats pels e-moderadors, a més d’algunes eines específiques del programa Compartim (Slideshare, Flickr, YouTube…)

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Dolors Reig Hernández
dolors_reig1.jpg
 

One thought on “Curs d’eines tecnològiques bàsiques per al treball col·laboratiu

  1. Ha estat un luxe de curs, Dolors. M’ho he passat molt bé (sobretot a les sessions del dijous, oi, Susanna?) i tinc la sensació d’haver après moltes coses per anar construint la meva identitat digital. Els resultats, a més, són a la vista. No caldrà cap professor que ens avaluï.

    De debò, gràcies!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s