RECERCAT, innovant des de l’Administració amb un butlletí electrònic

RecercatAquest mes el butlletí electrònic RECERCAT, dedicat a la recerca científica i a la innovació tecnològica a Catalunya, celebra el quart aniversari, amb més vocació de compartir que mai.

En un article publicat a la revista Coneixement i Societat n’expliquem tots els secrets, d’altra banda, extrapolables a qualsevol eina de comunicació digital:

 • Un objectiu general clar
 • Un públic objectiu delimitat
 • L’establiment de la marca
 • Una periodicitat fixa
 • Un consell de redacció compromès amb l’objectiu general
 • Explotació de les potencialitats comunicatives del producte a partir de les TIC i de la filosofia de la web 2.0 (RSS, canal de Twitter, Facebook, llicències Creative Commons).

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Xavier Lasauca Cisa
xlasauca.jpg

4 thoughts on “RECERCAT, innovant des de l’Administració amb un butlletí electrònic

 1. Xavier,
  Fas una síntesi molt aclaridora del que han de ser els butlletins electrònics. Particularment, he trobat molt interessant que hagueu incorporat la sindicació de continguts del butlletí mitjançant RSS. I és que cada cop més, les persones volen triar els continguts que volen llegir. A més, complementeu la vostra presència a la xarxa i el diàleg amb la comunitat investigadora i la ciutadania per mitjà de Twitter i Facebook, amb la qual cosa arribeu a més persones i de la manera que elles trien per comunicar-se.

  M'agrada

 2. Joana, moltes gràcies per les teves amables consideracions. Aquest mes celebrem el quart aniversari de RECERCAT, i tenim pensat continuar treballant al llarg d’enguany per implementar noves millores que permetin interactuar de manera més eficient amb la comunitat investigadora i totes les persones interessades per la recerca, la innovació i el coneixement en general.

  M'agrada

 3. M’ha agradat la claredat de l’article, com també la claredat amb què es presenten els continguts del RECERCAT. La claredat en la presentació de la informació m’agrada perquè em facilita això que apunta la Joana, triar els continguts de manera àgil i ràpida.

  M'agrada

 4. Enhorabona per l’èxit del butlletí i sobretot enhorabona per haver sabut agafar el camí correcte: facilitar l’accés de les persones als continguts que volem difondre, qüestió que no sempre es té prou present.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s