Narratives amb Javier Martínez Aldanondo

Finalment, després d’una col·laboració de més de tres anys amb el CEJFE, Javier Martínez Aldanondo va oferir-nos una intervenció sobre narratives llargament esperada. Per la seva manera de contar i explicar coses i per la seva posició en aprenentatge i gestió del coneixement era la persona adequada. Com sempre, va superar les expectatives que teníem i va oferir una xerrada magistral. En un moment en què estem saturats d’informació, el que cal és captar l’atenció de les persones, i no precisament per mitjà de dades, conceptes i fórmules, sinó mitjançant històries, com fem habitualment per explicar les nostres vivències personals.

Martínez Aldanondo desgrana la manera de construir una història, la seva aplicabilitat en el marc de les organitzacions i com poden actuar com a inspiració per desencadenar accions i pràctiques, que és la base de l’aprenentatge.

Us deixo, per a les persones que no hi vau poder assistir, la seva intervenció.

Presentació sobre narratives de Javier Martínez Aldanondo

Jesús Martínez Marin
jmartinez1.jpg

2 thoughts on “Narratives amb Javier Martínez Aldanondo

  1. Jo vaig ser una de les afortunades que hi vaig ser. És ben curiós, que tot i que les històries són una eina habitual de comunicació i aprenentatge, no ens n’adonem fins que alguna persona explicant històries (i com, si no?) ens fa veure la seva importància. Hauré de practicar, així que vaig a buscar alguna història per a fer un post.

    M'agrada

  2. Estic d’acord amb la Susana. Jo també hi vaig ser. De totes maneres penso que Javier té una facilitat per a la comunicació brutal. Explica les històries, de fet una història sobre històries, d’una manera fantàstica que fa que no decaigui mai la teva atenció.

    Vull afegir, per molt interessants que siguin les històries, si no estan ben explicades se’ns poden fer pesadíssimes. Això passa com els acudits, te’ls explica un i no et fa gràcia i en canvi te’ls explica un altre i et mors de riure.

    Javier és un crack comunicant, cal dir-ho.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s