Benvinguda

Comunitat de monitors artisticsUs donem la benvinguda de nou al bloc Gestió del coneixement des de l’espai, creat recentment, de blocs corporatius de Gencat. La nostra intenció és continuar la conversa iniciada al bloc anterior i que hem inclòs també en aquesta nova plataforma.

Aprofitarem el canvi per impulsar la publicació de nous continguts aportats per experts en gestió del coneixement, però també continuarà sent fonamental el paper dels e-moderadors, que ens explicaran les experiències reeixides de treball col·laboratiu i els resultats obtinguts. A més, ens continuarem fent ressò de notícies relacionades amb la gestió del coneixement i amb eines de treball cooperatiu.

Esperem la vostra col·laboració perquè la conversa flueixi.

One thought on “Benvinguda

  1. Estic especialment content que el bloc de Gestió del coneixement, fruit de l’experiència del programa Compartim, sigui un dels primers a estar actius i accessibles des d’aquest entorn de blocs institucionals.

    Benvinguts a la plataforma de blocs del Gencat!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s