Indicadors per avaluar la Xarxa d’Arxius Judicials de Catalunya

Space and TimeAquest és el tercer any que la comunitat Arxius judicials del Departament de Justícia formem part del programa Compartim. Les fites que ens hem marcat per al 2009 estan centrades en la consolidació de la comunitat. De manera prioritària i per sistematitzar les pautes dels processos avaluatius, ens hem proposat fixar els indicadors per a la recollida i el tractament de dades. I com objectiu complementari, tenim prevista l’elaboració d’un document de difusió de serveis, on també es recullin els conceptes i definicions actualitzats sobre la gestió dels arxius i la documentació de l’Administració de justícia (jutjats i tribunals) a Catalunya.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Sobre la imatge: alexnako © Space and Time CC – BY – NC

Ramon Saball Balasch
ramon_saball1.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s