III Jornada d’Educadors Socials de Centres de Justícia Juvenil

El passat dia 26 de març va tenir lloc la III Jornada de la nostra comunitat, on vam presentar la Guia de bones pràctiques, la qual recull un conjunt de reflexions i experiències adreçades als nous educadors i l’avaluació dels resultats de la seva aplicació. 

A la Jornada també va participar Rafael Merino i Pareja, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador del Grup de Recerca Educació i Treball, amb la ponència “L’educador social: de la formació a la construcció professional”;  i Boris Mir Pons, tècnic assessor del Servei de Tecnologies per l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC) del Departament d’Educació, que va parlar sobre competència digital i educació.

D’altra banda, Maria Sierra va tractar aspectes tècnics del portal e-Catalunya i Susana Gracia, en la seva intervenció, va remarcar els avantatges que ella mateixa ha detectat aplicant l’ús de les TIC per a la comunitat de pràctica d’educadors socials.

Vegeu tot l’article a e-moderadors
Programa de la Jornada

José Luis Gancedo Martínez
jluis_gancedo.jpg

One thought on “III Jornada d’Educadors Socials de Centres de Justícia Juvenil

  1. Va ser una molt bona jornada. Vau estar molt encertats en l’elecció dels ponents principals (Rafael i Boris) i també de la Maria Sierra i la Susana. El Manual/Guia és un gran producte que segur que facilitarà la feina als educadors socials.

    Felicitats!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s