I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya

e-catalunyaDesprés de més de tres anys d’activitat a la plataforma e-Catalunya, amb més de 50 portals, un miler de grups i més de 13.000 membres, el 5 de maig, de 9 a11.15 h, tindrà lloc la I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya, a la sala d’actes del CEJFE.   Serà un esdeveniment curt -de dues hores- àgil i participatiu, obert a tothom, que començarà amb una taula rodona per presentar breument sis casos d’ús diferents. A continuació, hi haurà el diàleg entre els ponents de la taula i el públic, que confiem que sigui ben animat. Esperem comptar amb la teva assistència i et demanem que facis extensiva la convocatòria (membres dels portals i grups que gestiones, personal que estigui interessat en la plataforma o en temes com la innovació, la gestió del coneixement i Internet, etc.). Serà l’ocasió ideal per veure’ns les cares i intercanviar idees i experiències.

Del 7 al 27 d’abril inclosos, t’hi pots inscriure a l’aplicació Inscripció a les activitats formatives i clicar a l’opció Programa de gestió del coneixement II.

Programa de la Jornada

Núria Vives Leal
nuria_vives.jpg

4 thoughts on “I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya

  1. Fer aquesta trobada és una molt bona idea perquè segur que ens aportarà noves idees i ens farà reflexionar sobre el que fem. Molt interessant!!!!

    M'agrada

  2. Felicitats per aquesta iniciativa. Des d’una visió externa intentaré aportar tot el possible per fer créixer encara més aquest model, un dels referents de moltes administracions públiques del nostre entorn.

    M'agrada

  3. Gràcies, Roc, en nom de la DGAC i de tota la gent que treballa en projectes vinculats a Gencat.cat. El ritme d’inscripcions és alt i esperem que la I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya respongui a les expectatives de la gent.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s