Dinamització d’entorns virtuals: xarxes socials, comunitats de pràctica i grups de treball col·laboratiu

skate.jpgEl 20 de maig tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada el VI Seminari Especialitzat en Gestió del Coneixement,  que tractarà de la dinamització dels entorns virtuals. A banda de les ponències sobre aspectes com la gestió i el posicionament de les CoPs en les organitzacions, s’hi impartiran dos mòduls sobre tècniques de dinamització en línia per a comunitats i grups de treball col·laboratiu. L’objectiu és intentar donar resposta a les diferents necessitats dels professionals que els integren, donant-los a conèixer eines tecnològiques i comunicatives, i la base per accelerar la producció del coneixement i gestionar-lo de manera més eficient.

Tot i que el seminari s’adreça especialment a e-moderadors i coordinadors del programa Compartim, està obert a tothom que hi estigui interessat. I per fer més interactiva i participativa l’activitat s’ha obert un espai a wikispaces on es poden consultar els materials relatius als temes tractats i fer propostes.

Sobre la imatge: Caro’s Lines © Skateboard, College Green NC – BY – SA

Jesús Martínez Marin
jmartinez.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s