Celebració del 20è aniversari d’Internet i del Congrés WWW2009

Coincidint amb el 20è aniversari d’Internet, la setmana passada va tenir lloc a Madrid el Congrés WWW2009, que va reunir més de 1.000 experts d’arreu del món.  S’hi van impartir 105 ponències que tractaven temes com ara la mineria de dades, la semàntica de dades web, les xarxes socials i el web 2.0, la seguretat i la privacitat, i les conseqüències de la ubiqüitat de l’accés al web a través de les “tres pantalles” (ordinador, telèfon i televisor).

La conferència principal va anar a càrrec de Tim Berners-Lee, inventor del web el 1989, el qual va fer una síntesi de les fites principals del desenvolupament del web, i va parlar també del futur i dels reptes que afronta.

El Congrés, en definitiva, va analitzar els aspectes clau del web a nivell mundial i va mostrar com l’accés a Internet ja ha canviat i canviarà encara més la nostra manera de viure, treballar i relacionar-nos en el futur.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Núria Vives Leal
nuria_vives2.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s