La I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya: trobada amb el diàleg

I Trobada de portals i grups e-CatalunyaAhir va tenir lloc la I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya. Va ser una jornada molt participativa i àgil en què els ponents de diversos àmbits de l’Administració van explicar molt breument les seves experiències a la plataforma i els usos que en feien per donar pas a un animat debat entre el públic.

I vull destacar aquest debat del públic perquè, d’una banda, no és gaire habitual en una trobada de més de 200 persones, i de l’altra, perquè va tenir lloc un genuí diàleg d’igual a igual: tant responien les preguntes les persones del públic, com els ponents de la taula, com la mateixa directora general d’Atenció Ciutadana.  

A més, els assistents van poder retransmetre la conversa en temps real a través de Twitter (#e-catalunya), de manera que les persones que no hi van assistir tenien notícia del que estava passant en aquell moment.  

Us remeto al post que va publicar ahir mateix la Marta Fernández a l’apartat Notícies d’e-Catalunya del portal QuèCat on, a banda d’una exhaustiva ressenya de l’acte, hi trobareu enllaços als diferents materials de la jornada.

Joana Soteras Guixà
joana_soteras2.jpg

3 thoughts on “La I Trobada de Portals i Grups d’e-Catalunya: trobada amb el diàleg

  1. Gràcies pel post, Joana.

    Ha sigut una gran Trobada per l’assistència i la participació de la gent, tal com mostren les fotos que hem publicat a Flickr perquè les pugueu compartir i usar d’acord amb la llicència Creative Commons que porten incorporada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s