Gettingcontacts de coneixement

Llegint l’article publicat a El Periódico de Catalunya sobre la Jornada que va tenir lloc a Barberà del Vallès, seguint la fórmula de gettingcontacts, o trobades ràpides entre empresaris, se m’ha acudit que podríem aplicar-la a la comunitat de medi obert, com a complement del bloc Tinc un dubte, em pots ajudar? Tinc una solució, t’interessa?

El contacte directe, encara que limitat a 10 minuts per persona, entre professionals amb interessos i necessitats comuns podria ser molt profitós, tenint en compte que no tothom té la mateixa facilitat i disponibilitat per participar en blocs o fòrums i els excel·lents resultats de la I Trobada de Portals i Grups e-Catalunya.

Núria Villanueva Rey
nuria_villanueva.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s