L’e-Administració al servei dels ciutadans

pendol_focault.jpgEl Ministeri d’Economia i Hisenda ha publicat en format e-book La administración electrónica y el servicio de los ciudadanos, on s’analitzen els reptes i les estratègies que cal tenir en compte per al desenvolupament de l’Administració electrònica i, específicament, l’aplicació de la Llei d’accés electrònic dels ciutadans al serveis públics, la qual reconeix a aquests el dret a relacionar-se amb les administracions a través de les TIC.  

Aquesta nova concepció del servei públic ha requerit, a banda de mitjans materials, la implicació del personal en l’e-Administració i també canvis jurídics, d’identificació i seguretat. Tot plegat, com es destaca en el pròleg, perquè els ciutadans puguin comunicar-se i interaccionar de manera clara i directa amb l’Administració i s’eviti així que suportin càrregues administratives supèrflues.

Sobre la imatge: Camilla Hoel © Focault-pendel NC – BY – SA

Laura Villanova Teixidó
laura.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s