Seminari de dinamització d’entorns virtuals

VI Seminari gestió del coneixementEl VI Seminari especialitzat en gestió del coneixement, que va tenir lloc el 20 de maig al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, va aplegar un gran nombre de persones interessades en la dinamització d’entorns virtuals.

Sergio Vasquez en la seva brillant exposició “Com encaixar les comunitats de pràctica a les organitzacions tradicionals” va enumerar els ingredients bàsics per superar els obstacles i les reticències corporatives: comunicació, negociació, tàctica, flexibilitat i compromís.

A la segona part, Dolors Reig va parlar de la dinamització de xarxes socials i comunitats de pràctica des de la perspectiva tecnològica i des de la perspectiva comunicativa. Com sempre, els recursos i consells que va donar per afavorir la participació i la comunicació eficaç van resultar molt útils per als dinamitzadors de comunitats o community managers.

Finalment, Cristóbal Suárez va oferir per mitjà de videoconferència les claus per a la dinamització eficient dels grups de treball col·laboratiu des d’un vessant més acadèmic.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Joana Soteras Guixà
joana_soteras21.jpg

One thought on “Seminari de dinamització d’entorns virtuals

  1. Com a e-moderador vaig assistir també al Seminari, el qual em va semblar molt interessant i útil. Personalment, penso que l’espai virtual comú permet incrementar les nostres competències i habilitats com a col·lectiu, i alhora evitar l’endogàmia professional en estendre el coneixement que es genera més enllà de les comunitats que integren el programa Compartim.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s