Compartint a les XI Jornades Espanyoles de Documentació

Programa XI Jornades Espanyoles de DocumentacióDiversos representants de la Xarxa de Biblioteques Judicials van participar a les XI Jornades Espanyoles de Documentació, que sota el lema “Interinformació” organitzava FESABID (Federació Espanyola de Societats d’Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística) els dies 20, 21 i 22 de maig a Saragossa.

En una de les sessions dedicades a les experiències professionals, hi van presentar la comunicació “Carta de serveis de la Xarxa de Biblioteques Judicials de Catalunya: un producte del programa Compartim”, juntament amb un pòster de difusió d’aquesta carta.

Els participants també van tenir l’oportunitat d’assistir a ponències i conferències de professionals tan destacats com Ismael Nafría, director de continguts digitals de la Vanguardia, Ícaro Moyano, director de comunicació de Tuenti, o Georgina Cisquella, periodista i creadora del programa Cámara abierta 2.0.

Vegeu tot l’article a e-moderadors 

Ivet Adell
ivet_adell.jpg

3 thoughts on “Compartint a les XI Jornades Espanyoles de Documentació

  1. Hola Ivet. A darrera hora vaig saber que éreu a les jornades anuals del FESABID a Saragossa, però no vam tenir l’oportunitat de coincidir (senyal que hi havia força persones inscrites :). Per la meva part, vaig participar de ponent en la presentació “Taller sobre llicències Creative Commons. Exemples pràctics a l’Administració”, juntament amb Ignasi Labastida (coordinador Creative Commons Espanya).

    En la meva presentació vaig referir-me a com des del Departament de Justícia vam començar a aplicar el juny de 2007, de manera pionera a nivell internacional, les llicències Creative Commons a les publicacions i altre coneixement generat al Departament, entre el qual cal destacar el produït per les diferents CoP del programa Compartim.

    Així mateix, vaig explicar com l’ús de les llicències s’han anat escampant des de llavors per tots els altres departaments de la Generalitat i altres administracions, fins al punt que recentment ha aparegut el text ‘Normativa editorial de la Generalitat de Catalunya’, aprovada pel Ple del Consell Editorial en sessió de 30.3.2009, que estableix que les publicacions corporatives s’editen subjectes a aquesta mena de llicències. Un pas importantíssim per posicionar-nos com una Administració avançada i relacional.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s