16a sessió web, Darwin a la societat de la informació

16 Sessió web: Darwin a la societat de la informació, adaptació o extincióAhir, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona, va tenir lloc la 16a sessió web. Ismael Peña-López, expert en tecnologies de la informació i la comunicació per al desenvolupament (ICT4D) i l’aprenentatge digital, va presentar la ponència: “Darwin a la societat de la informació: adaptació (i beneficis) o extinció”.

L’accés a Internet i l’ús extensiu de les TIC estan configurant una economia cada cop més basada en el coneixement, amb estructures orgàniques horitzontals i en què la informació és multidireccional i accessible a tothom. Ismael Peña-López, abastant un ampli espectre d’àmbits, ens va explicar per què cal que ciutadans, empreses i institucions s’integrin en aquesta nova societat del coneixement com a paradigma de la teoria de Darwin (adaptar-se o extingir-se) i ens va donar les pautes per aconseguir-ho.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Laura Villanova Teixidó
laura.jpg  

One thought on “16a sessió web, Darwin a la societat de la informació

  1. Bona conclusió, Laura: sobretot perquè les utilitats que ens aporta la societat de la informació són clares. Tots tenim experiències en què la xarxa ens ha ajudat a trobar solucions ràpides o potser viatges més barats del que ens imaginàvem.

    Un detall important: la sessió es va retransmetre en directe per videostreaming des del portal Justin.tv, ja que hem creat un canal específic per retransmetre d’ara endavant totes les sessions web.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s