9è Concurs Diversitat

Cartell del 9è Concurs DiversitatDiversitat és el concurs anual organitzat pel Centre Penitenciari de Joves de Barcelona que encoratja les manifestacions artístiques fetes pels interns i internes dels diferents centres penitenciaris de Catalunya basades en el respecte per a la diversitat cultural i social de la població, i els dóna una projecció externa.

L’edició d’enguany s’afegeix a la commemoració del bicentenari del naixement de Charles Darwin i del 12 al 26 de juny es farà una exposició d’aquestes obres al Centre Cívic Pati Llimona (c/ Regomir, 3 Barcelona).

Vegeu tot l’article a e-moderadors 

Sònia Marco
sonia_marco.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s