II Jornada de Monitors d’Esports dels Centres Penitenciaris

II Jornada de Monitors Esportius dels Centres PenitenciarisEl dia 16 va tenir lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada la II Jornada de Monitors Esportius dels Centres Penitenciaris, en el marc del programa Compartim.

Al llarg de la Jornada, a banda de dos tallers conduïts per professionals interns, Andreu Camps Povill, director de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), va pronunciar la conferència “‘Programa marc d’educació física, activitat física i esports: estat actual del Programa, seqüenciació de les accions i temporalització metodològica”.

A la Jornada van assistir prop dels 40 monitors esportius que treballen als centres penitenciaris de Catalunya, als quals el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada  va proposar formar una nova comunitat de pràctica a partir del segon semestre d’aquest any, amb el compromís de generar nou coneixement amb vista a la col·laboració de la jornada prevista per al juliol de 2010.

Jesús Martínez Marin
jmartinez.jpg

One thought on “II Jornada de Monitors d’Esports dels Centres Penitenciaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s