Entorns personals d’aprenentatge

El passat dia 7 de juliol va tenir lloc el VII Seminari especialitzat en gestió del coneixement, comunitats de pràctica i xarxes professionals, relacionat amb l’aprenentatge. Hi ha una certa unanimitat entre els experts a l’hora d’afirmar que aquesta és una de les àrees que amb l’impuls de la tecnologia més ràpidament està canviant la vida de les persones pel que fa a la manera d’aprendre. La formació ara esdevé molt més flexible, informal, personal i autònoma. Tant és així que des de fa un temps ja es comença a parlar d’entorns personals d’aprenentatge com alternatives serioses als aprenentatges formals.

El programa que el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada va dissenyar volia generar una reflexió sobre aquest temes, que susciten cada cop més interès. Les 148 persones que hi van assistir en són la prova.

Per als que hi estigueu interessats, les presentacions estan publicades a Slideshare.

Programa del VII seminari especialitzat

Jesús Martínez Marin
jmartinez.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s