A l’estiu, llibres per a tots els gustos!

Pimm's i el meu llibre: un perfecte dia d'estiu A la biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada podeu trobar llibres sobre els temes que us interessen tant per la feina com a nivell personal. Durant els últims mesos hem dotat el nostre fons de les últimes novetats en les matèries pròpies de justícia i també amb publicacions sobre teràpies alternatives, relaxació, antiestrès, autoajuda, educació dels infants i adolescents, biografies, relats, etc.

Animeu-vos, doncs, a consultar el bloc de la biblioteca que està ple de novetats interessants i si ens envieu un correu electrònic a biblioteca_cejfe.dj@gencat.cat amb les vostres peticions, us farem un préstec de fins a tres llibres durant més d’un mes. Tot això sense haver-vos de desplaçar. Per valisa o correu certificat rebreu el que ens heu demanat directament al vostre lloc de treball.

Sobre la imatge: bowena © Pimm’s and my book: perfect summer day BY – NC

Montserrat Garcia Rabinad
mgarcia_rabinad2.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s