ACTIC, l’acreditació catalana de competències TIC

La Generalitat de Catalunya, a través del Decret 89/2009, de 9 de juny, està implantant l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Aquesta acreditació permetrà demostrar el nivell de coneixement en tecnologies de la informació i la comunicació davant qualsevol empresa o administració pública. Els certificats comptaran amb tres nivells: bàsic, mitjà i avançat.

A la web de l’ACTIC es poden consultar diverses informacions relacionades amb aquesta interessantíssima iniciativa, com ara, material formatiu, quins són els diferents centres col·laboradors on es podrà fer la prova a partir del mes d’octubre.

Aviat us podrem informar de novetats amb relació a la vinculació del nostre projecte, Alfabetització Digital i Dinamització Cultural, amb aquesta acreditació.

Julio Zino
julio_zino3

Deixa un comentari