Estiu TIC al Centre Penitenciari Lledoners

Puppet animationEn el marc del Projecte d’alfabetització digital, l’objectiu del qual és que l’alumne assoleixi un cert grau de competència en l’ús de les noves tecnologies i també que pugui obtenir-ne el certificat oficial, s’han engegat una sèrie de tallers on l’alumne pot aprendre des de com fer curts d’animació amb figures de plastilina a quin és el procés per crear una biblioteca virtual sonora.

Per fomentar i estendre el coneixement de les TIC entre els interns, s’han seleccionat aquells que ja tenien un determinat nivell de coneixements informàtics perquè dinamitzin la resta i els hi imparteixin classes. Sense cap mena de dubte, podem dir que aquest estiu serà TIC a Lledoners.

Sobre la imatge: esotericsean © BY – NC – ND

Maria Elizalde
maria_elizalde2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s