Som finalistes als Premis Blocs Catalunya 2009

Premis Blocs Catalunya 2009Aquest bloc ha estat seleccionat com a finalista dels Premis Blocs Catalunya 2009, organitzats per l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), entitat que promou la interactivitat i la innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

El bloc opta al premi en la categoria de blocs corporatius i el jurat el componen persones de reconegut prestigi en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com d’altres àmbits del nostre país. El lliurament dels premis tindrà lloc a Vic el proper 2 d’octubre.

Felicitats a tots els e-moderadors de les comunitats de pràctica del programa Compartim del Departament de Justícia pel coneixement que comparteixen en els diferents articles del bloc e-moderadors d’e-Catalunya, que serveixen per alimentar el bloc Gestió de coneixement, i pels experts que hi col·laboren aportant continguts útils per gestionar el coneixement a l’Administració pública.

Blocs finalistes

Joana Soteras
Joana Soteras

9 thoughts on “Som finalistes als Premis Blocs Catalunya 2009

  1. M’afegeixo a la felicitació amb tot el carinyo que sento pel bloc i per totes les persones amb qui hem compartit tantes estones. L’enhorabona col·lectiva! Sou un gran exemple per a tota l’Administració!

    M'agrada

  2. Moltes felicitats pel treball desenvolupat, per l’esperit d’innovació a l’Administració Pública, i per la capacitat que heu tingut d’engrescar a tothom per a “Compartir” coneixements, experiències, i per aconseguir al llarg d’aquests anys que el vostre camí hagi estat un recorregut compartit per molts.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s