Premis Blocs Catalunya 2009. Millor bloc corporatiu: Gestió del coneixement

Lliurament premi blocs L’hem aconseguit! Aquest vespre a Vic ens han atorgat el premi al millor bloc corporatiu 2009 dels Premis Blocs Catalunya. En nom de tots els que hi hem col·laborat escrivint posts, comentaris o fent aportacions he donat les gràcies a l’organització dels premis i he parlat de la nostra experiència en el programa Compartim.

Sembla que el que hem anat conreant comença a produir els seus fruits: enhorabona a tots i enhorabona també als guanyadors i als participants de totes les categories!

Blocs guanyadors

Núria Vives

nuria_vives2

45 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2009. Millor bloc corporatiu: Gestió del coneixement

 1. Felicitats al millor bloc corporatiu de Catalunya. Un premi al model de difusió del Departament de Justícia, de treball col·laboratiu del CEJFE, a la participació dels professionals del programa Compartim i de la plataforma de blocs corporativa de la Generalitat de Catalunya. L’enhorabona!!!

  M'agrada

 2. Felicitats a tots els col·laboradors i impulsors del programa Compartim i d’una de les seves finestres més reeixides, el bloc Gestió del Coneixement, per aquest reconeixement obtingut. I ànims a tots per seguir conreant, enfortint i fent aflorar el coneixement i la feina ben feta a l’Administració Pública, a partir del treball col·laboratiu.

  M'agrada

 3. Enhorabona a tots els impulsors i participants del Programa Compartim. Aquest reconeixement confirma el caràcter innovador i la tenacitat de tots els professionals del Departament, oberts a millorar día a día la nostra organització.

  M'agrada

 4. Gràcies per ser el primer reducte d’innovació a la Generalitat, ara només cal que la resta ens contagiem d’aquesta fantàstica malaltia que és compartir, comunicar, escoltar…en definitiva, treballar amb la ciutadania des de mitjans diferents als clàssics.
  Gràcies a les persones que us vau entestar en que això era útil i funcionaria, el premi no és tant pel contingut, no és tant pel disseny, que també! sinó per una manera nova i millor de treballar…
  Així doncs felicitats companys!!! es podria dir amb més raó que maí que s’ha fet Justícia!!
  Ara haureu de treballar molt més i, si es pot, molt millor, que seran moltes i molts els que us miraran!!
  Salut!!

  M'agrada

 5. Ajudeu a tots els que comparteixen el seu coneixment mitjançant aquest espai, i ajudeu -tant o més important- a vençer pors i reticències a moltes organitzacions i institucions que intueixen nous models de relació i gestió.
  Com han dit molts abans, sou referència.
  Enhorabona pel premi i gràcies per tot.

  M'agrada

 6. Sobre tot, el meu agraïement a totes les persones que han escrit, en especial els e-moderadors – (no és fàcil mantenir-se constant)- i als nostgr4es lectors que s’han mantigut fidels.

  M'agrada

 7. Muchísimas y merecidas felicidades a todos los que habéis hecho posible esta iniciativa en la Administración, venciendo resistencias, miedos y demostrando QUE ES POSIBLE EL CAMBIO y que realmente lo importante es gestionar el conocimiento colaborando entre todos los agentes para así poder mejorar día a día.

  Me parece un ejemplo a replicar en muchas organizaciones públicas y privadas.

  M'agrada

 8. Enhorabona pel premi. Merescut i un reconeixement a la vostra trajectòria, que ara enfrontareu amb il·lusió renovada. Sou la mostra palpable de que l’Administració Pública pot evolucionar, que -de fet- ho fa i que la manera és amb la contribució de tots. Teniu el mèrit de ser pioners i obrir camí, una tasca gens fàcil i, sovint, poc reconeguda públicament. Ara, amb aquest premi, teniu combustible per a molt de temps. Força, carretera i manta!

  M'agrada

 9. Felicitats pel premi! Una gran tasca, l’esforç per millorar, la constància, la difusió que n’heu sabut fer, … Companys/es, enhorabona de tot cor!

  M'agrada

 10. Enhorabona pel premi al millor bloc corporatiu de Catalunya i per la vostra tasca pel foment del treball col·laboratiu i participatiu en l’administració pública. El vostre model ens inspira a molts i moltes.

  M'agrada

 11. El premi al millor bloc corporatiu dels Premis Blocs Catalunya, divendres passat a Vic, és el reconeixement a la feina que veniu desenvolupant des del Departament de Justícia, fent servir sempre estratègies innovadores per difondre l’experiència del programa Compartim, de gestió del coneixement per comunitats de pràctica.

  Estic molt satisfeta d’aquesta feina que feu en xarxa amb el suport i la complicitat de molta gent. I estic especialment orgullosa perquè el bloc Gestió del coneixement s’edita en la plataforma de blocs corporatius gencat que hem implantat des de la Direcció General per a tots els departaments.

  Us agraeixo públicament els esforços que hi heu esmerçat des del començament confiant en la plataforma corporativa, de la mateixa manera com esteu treballant des del primer dia dins e-Catalunya amb el programa Compartim.

  També faig arribar la nostra felicitació a totes les persones que en un moment o altre hi han col·laborat, a la vegada que animo al personal d’altres departaments a afegir-se a l’ús de blocs corporatius gencat. Sou un bon exemple que, si hi ha treball consistent al darrere, acabarem tenint uns blocs ben vius.

  L’enhorabona!

  Marta Continente

  M'agrada

 12. Sóc un desastre…se m´havia passat la felicitació. La veritat és que és una bona notícia i que crec que és molt, molt merescut i no només en aspectes visibles, sino també per l´esforç que hi ha darrera.

  L´any que ve, més 🙂

  M'agrada

 13. Estimats companys Jordi, Núria I Joana,
  La meva enhorabona pel aquest premi! Un reconeixement més que merescut al vostre treball i al vostre esforç.
  Una forta abraçada!

  M'agrada

 14. Moltes Felicitats a tot l’equip pel premi merescut i per la feina de promoure l’aprenentatge per l’intercanvi d’experiències i la compartició de bones pràctiques a partir del treball col·laboratiu. Sou un exemple a seguir.
  L’enhorabona!!!

  M'agrada

 15. Moltes felicitats pel premi. A més de ser un exemple per a gent com jo, que estem començant a conèixer i a utilitzar els blogs, també ho sou per als treballadors de l’administració pública. Entre tots els que treballem en la funció pública podem millorar-la i la creació d’un blog corporatiu com aquest és un pas de gegant per aconseguir-ho.

  Una forta salutació!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s