L’estranya educació

Tant es parla de les noves formes d’educació, del Pla Bolonya, del paper de les noves tecnologies a l’educació, del paper dels mestres, els professors i els alumnes, del debat sobre educació, que al final s’acaba extrapolant a l’àmbit penitenciari.

L’any 1988 J.L. Cuerda estrenava una pel·lícula delirant, Amanece que no es poco. Es poden recuperar a la xarxa algunes de les escenes més divertides: les tàctiques dels professors amb els seus alumnes o com el mestre defensa la llibertat dins l’aula …

Una mica de sentit de l’humor mai no està de més.

Maria Elizalde
maria_elizalde2

One thought on “L’estranya educació

  1. Quina raó teniu, a banda que la pel·lícula és molt brillant i encaixa un riure rere d’altre, és millor gaudir de tot plegat i amb bon sentit de l’humor. Es diu que és més fàcil fer plorar que riure.
    Del mateix director i estil vegeu “Así en el cielo como en la tierra”.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s