A la presó (de TV3)

web del programa de TV3 A la presóMolta gent deu mirar aquesta sèrie de TV3 que té la voluntat d’endinsar-se en el dia a dia de les presons d’aquest país. Com s’explica a la web del programa, procuren donar una visió allunyada del “tractament morbós” i fixar-se en les històries dels personatges de cada episodi.

En el capítol Joves: de la Trinitat a la Roca, sobre el trasllat del Centre de la Trinitat al Centre de Joves a Quatre Camins, un dels protagonistes explicava com escrivia el seu bloc a Bloggers desde prisión. Això va ser possible a l’antic centre, en el qual havia un Punt Òmnia amb connexió a Internet. Va ser una experiència que va guanyar premis, com per exemple el de l’IGC l’any 2007

A hores d’ara, el nou centre encara no té connexió a Internet i és per això que els blocs no han continuat (dels altres centres en tenim alguns enllaçats). Queda l’esperança que algun dia hi hagi una línia instal·lada i es reprengui aquesta iniciativa que va generar molts comentaris i mostres de suport.

Maria Elizaldemaria_elizalde2

One thought on “A la presó (de TV3)

  1. L’any 1997 treballava a la Secretaria de Telecomunicacions i SI, vaig conèixer tots els projectes finalistes i puc assegurar que el premi IGC va ser ben merescut.

    Al full informatiu 243 del nostre Departament, de 21 d’abril de 2010, ens expliquen que “El Departament de Justícia i l’Obra Social de La Caixa impulsen la CiberCaixa Penitenciària per introduir els interns en l’ús de les noves tecnologies”. La qual cosa consisteix en equipar una aula amb 12 ordinadors on voluntaris de l’ASVOL impartiran cursos i tallers.

    No hi ha dubte que aquesta nova aula és una millora, però no deixa de ser cert que, després de 3 anys hem aconseguit passar d’un projecte punter i premiat en noves tecnologies al nivell més bàsic de la informàtica.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s