IV Jornada del Programa Compartim

IV Jornada CompartimS’ha obert la inscripció per a la IV Jornada del Programa Compartim, que tindrà lloc el dijous, 3 de desembre, de 9 a 14 hores, a la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Aquest any culmina un procés de treball, iniciat ara fa quatre anys, amb la presentació del llibre El treball col·laboratiu a l’Administració que vol ser un referent teòric i pràctic de com s’han de desenvolupar processos col·laboratius per millorar l’organització a través de la gestió del coneixement.

La Jornada es completarà amb una taula rodona en què es parlarà del treball en xarxa a l’Administració pública i amb les ponències de quatre experts que reflexionaran sobre aspectes tan interessants com la innovació i els serveis als ciutadans, la societat xarxa i els hàbitats digitals.

Els qui estigueu interessats a assistir-hi heu només d’enviar un correu electrònic a npf@gencat.cat i posar-hi les dades que s’indiquen al programa. Teniu temps fins al 23 de novembre.

Programa de la IV Jornada Compartim (PDF)

Laura Villanova
Laura Villanova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s