Després de la 3a Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques Judicials

Law books in compactEl dia 27 d’octubre vam celebrar la nostra tercera Jornada, que es va obrir amb la conferència de Mercè Muntada “El 2.0 als serveis d’informació especialitzats”, sobre les prestacions del web 2.0 i com millorar els serveis bàsics que oferim als usuaris.

A continuació, els dos grups de treball van presentar els productes que han elaborat, l’aplicació del Protocol per a la gestió de fons obsolets i duplicats, i els indicadors de la carta de serveis.

Com a novetat, en aquest apartat varem aprofitar per fer una anàlisi de l’estat de la comunitat, repassar què ha passat en aquests tres anys de funcionament i com ens hem de plantejar el futur a partir de la diagnosi actual.

Finalment, i com cada any, la Jornada va concloure amb uns tallers per opinar sobre la feina feta i avaluar-la, i recollir propostes de treball per a l’any vinent.

La conclusió que se’n va extreure és que cal continuar treballant en el programa Compartim, ja que, de manera general fomenta les bones pràctiques i a un nivell més específic i com a comunitat, ens ajuda en la millora dels processos i dels serveis de les biblioteques, i també ens fa créixer i madurar a com a xarxa de biblioteques i com a professionals.

Sobre la imatge: seychelles88 © Law Books in Compact BY – NC – SA

Eulàlia Sau Ivet Adell
Eulàlia Sau Ivet Adell

One thought on “Després de la 3a Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques Judicials

  1. Enhorabona per la feina! I per la Jornada. Em sap greu haver-me perdut la presentació dels productes d’aquest any i també la conferència de la Mercè Muntada, perquè me n’han arribat comentaris molt bons. Felicitats.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s