Conclusions de la Jornada de Tècnics de Medi Obert

free climberEl dia 6 de novembre es va celebrar la Jornada de Pràctiques de Medi Obert 2009, que va comptar amb l’assistència de col·laboradors externs i gairebé el 90 per cent dels membres de la comunitat. 

A la primera part, es va repassar l’evolució de la comunitat, des dels seus inicis incerts fins a l’actual consolidació i Dolors Reig ens va fer veure la necessitat de fixar l’atenció en les noves expectatives professionals i tècniques que comportaran les noves tecnologies de la comunicació, un àmbit per a alguns encara una mica desconegut.

Tot seguit ens vam centrar en els productes elaborats enguany, precedits ambdós per ponències de qualitat admirable. Va ser de gran vàlua l’opinió del magistrat Ramon Mariñosa per determinar criteris sobre Els incompliments de les mesures i les estratègies per evitar-los, que recull aspectes de cabdal importància en la nostra feina diària. 

Molt interessant també va ser la ponència presentada per la catedràtica de psicologia evolutiva de la Universitat de la Laguna, M. José Rodrigo, que va precedir el segon producte en què mostrem la viabilitat d’aplicar noves formes i estratègies que provoquin un canvi de conducta ens els menors amb dificultats i risc d’exclusió social i els facilitin un desenvolupament positiu.

Programa de la Jornada de Tècnics de Medi Obert [PDF, 87,69KB]

Sobre la imatge: valleyboy74 © Free Climber BY – NC – SA

Francesc Moreno Espinosa
fmoreno_espinosa

One thought on “Conclusions de la Jornada de Tècnics de Medi Obert

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s