II Jornada d’Assessorament Tècnic Penal i la I Jornada d’Atenció a la Víctima del Delicte

cobwebEl dia 10 de novembre es van celebrar les II Jornada d’Assessorament Tècnic Penal i la I Jornada d’Atenció a la Víctima del Delicte, a la sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEFJE), amb més de 100 persones inscrites.

La conferència “Valoració actual de la violència de gènere i domèstica”, d’Àngel Vivas, magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona, va servir d’introducció a l’Estudi de la llei integral per les audiències provincials, elaborat per un grup d’experts sobre violència de gènere i domèstica del Consell General del Poder Judicial.

També es va presentar la publicació Defensa de l’informe al judici oral, resultat final del producte elaborat l’any 2008 per la comunitat d’assessorament penal d’adults, de la qual es va repartir un exemplar als assistents. Per als qui no hi van assistir, la biblioteca del CEJFE disposa d’exemplars per a la seva consulta.

Els productes de treball col·laboratiu van ser introduits per Lídia Serratusell, coordinadora de la comunitat de pràctiques: Credibilitat en violència de gènere, de Rosa Maria Aragonés de la Cruz; Bones i males pràctiques en relació amb la figura del perjudicat en l’acte del judici oral, a càrrec de Pere Serrats Garnatxe; i Catàleg de propostes d’idoneïtat de les mesures penals alternatives, de José María Hernández Ledesma. Posteriorment es van dur a terme tres tallers sobre els productes presentats.

Programa de la II Jornada d’Assessorament Tècnic Penal i I Jornada d’Atenció a la Víctima del Delicte [PDF, 90,06 KB.]

Sobre la imatge: josefstuefer © 9500503 BY

José M. Hernández
JM Hernández

One thought on “II Jornada d’Assessorament Tècnic Penal i la I Jornada d’Atenció a la Víctima del Delicte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s