IV Jornada de Prevenció i de Mediació Comunitària en línia

meeting pointDimarts, 17 de novembre, va tenir lloc la IV Jornada de Prevenció i de Mediació Comunitària i la vàrem fer el dia que es complien 5 anys de programa: un bon moment per celebra-ho.

Tots els que hem col·laborat per tirar-la endavant n’estem molt satisfets. I no només per la quantitat de participants inscrits, 187 presencials i 24 en línia, sinó perquè ser un punt de trobada de gent d’arreu del territori, especialment dels municipis on estem treballant: Lleida, Mollerussa, Móra d’Ebre, Tarragona, Creixell, Santa Coloma de Farners, Calonge, Montcada i Reixac, Ripollet, Anglès, Lloret de Mar, Calafell, Palafrugell, el Vendrell, Sta Cristina d’Aro, Constantí, i fins i tot de Vielha!

Tanmateix, una de les coses que més ens alegra és haver aconseguit donar protagonisme a molts dels que han participat en el programa i, particularment, haver pogut enregistrar les seves opinions i reflexions en vídeo.

Més endavant es podran consultar tots els materials de la Jornada des de la plataforma e-Catalunya.

Sobre la imatge: onkel_wart © meeting point BY – NC – SA

Robert Gimeno
Robert Gimeno

4 thoughts on “IV Jornada de Prevenció i de Mediació Comunitària en línia

 1. Dimarts passat vaig poder (per fi!), seguir una jornada (Prevenció i Mediació Comunitària) que es feia a Barcelona, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, des de Girona. És a dir, en vaig fer el seguiment en línia, des del meu PC.

  Vull deixar constància que l’experiència va ser molt bona, no tant per la qualitat tècnica de la retransmissió -encara hi ha molt camí per fer- sinó perquè tinc la sensació d’haver “estat” a la jornada, d’haver-la viscut en directe.

  Crec que és un mitjà que cal potenciar decididament i que permetrà una “assistència”, encara que virtual, molt més àmplia a aquest tipus d’esdeveniments.

  M'agrada

 2. Ens agrada molt que t’hagi estat una experiència satisfactòria i que a més ens ho hagis fet arribar. Ara ens toca reflexionar sobre la jornada i aquest és un punt molt important. Treballem amb molts municipis, i és molt difícil poder-los tenir tots a Barcelona (tots tenim moltes obligacions). Descobrir la viabillitat d’aquesta alternativa ens indica un camí a seguir. Per part nostra volem aprofundir més en aquesta possibilitat i sobretot, anar-ne millorant la qualitat, i tenir en compte aquests participants, que no us veiem (però que hi ereu) des de la sala .

  M'agrada

 3. Gràcies, Quim, aquestes paraules teves ens indiquen que ja anem bé pel camí que anem fent. Esperem anar consolidant aquestes transmissions en línia per tal que als actes que s’organitzin s’hi pugui accedir des de qualsevol punt (el meu exemple de sempre: Austràlia!). Jo tinc pendent de fer la meva visita presencial a Girona, però abans espero veure’t el 3 al CEJFE 🙂

  Enhorabona, Robert, per la jornada: no hi vaig poder assistir, però tot el que he llegit indica que va anar molt bé. I, efectivament, la vostra comunitat que aplega membres de moltes localitats és idònia per experimentar amb aquestes eines.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s