El bloc de la biblioteca del CEJFE està d’aniversari

anniversary cakeAra farà dos anys que el bloc de la biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) es va posar en funcionament. Tot va començar com una prova, com un exercici més del curs Innovar X Internet, impartit per Jordi Graells i Xavier Lasauca,  i que consistia a fer un bloc mitjançant Blogger. Aquest va ser el primer d’uns quants petits passos per renovar els serveis de la biblioteca en el camí cap a la biblioteca 2.0.

Avui, puc dir que, encara que modesta, la biblioteca té una certa presència en les xarxes socials. El bloc de la biblioteca del CEJFE, que s’actualitza diàriament i compta amb un nombre considerable d’usuaris interns i externs, es fa ressò de les novetats bibliogràfiques en dret penitenciari, dret penal, menors, dret civil i tots els temes que es tracten al Departament de Justícia. En aquests últims anys també han augmentat de manera important les novetats en llibres de psicologia, pedagogia i serveis socials.

D’altra banda, el bloc està connectat a dos serveis més de xarxa social, Facebook i Twitter. A Facebook podreu trobar que la nostra xarxa d’amics és força gran i que passem de 1.000. Si us hi voleu afegir sereu benvinguts. A Twitter, que ens serveix com a tauler d’informació i anuncis curts i està interconnectat amb Facebook i el bloc, també hem augmentat en seguiment i darrerament hem arribat als 240 seguidors. És per això que estem força satisfets de la feina que hem fet aquests darrers dos anys, malgrat que també som conscients que aquests serveis es poden millorar i esdevenir encara més útils per als nostres usuaris. Hi estem treballant.

Sobre la imatge: jumbledpile © JLG 15th Anniversary Cake BY – NC – SA

Montserrat Garcia
Montse Garcia

2 thoughts on “El bloc de la biblioteca del CEJFE està d’aniversari

  1. Montse,

    L’enhorabona per l ‘aniversari i per la feina que esteu fent a la biblioteca del CEJFE. És un exemple claríssim de les utilitats que tenen les eines 2.0 per poder fer difusió dels vostres serveis i novetats i per interactuar amb els vostres usuaris.

    M'agrada

  2. Enhorabona, Montse. Em consta que el vostre bloc és un referent per a moltes altres biblioteques i demostra, com diu la Joana, que feu un bon ús de les eines que tenim a l’abast.

    L’any que ve el presenteu als Premis Blocs, oi? T’aviso quan els convoquin 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s