Difusió

macro water dropEls educadors i les educadores socials de centres penitenciaris estem convençuts que un dels factors que ens permetrà consolidar la comunitat, i facilitar la integració d’aquesta nova manera de treballar i aprendre, és difondre la nostra experiència i els resultats obtinguts a professionals d’altres àmbits de l’educació social.

És aquesta la raó per la qual hem publicat articles a revistes especialitzades, fet xerrades al CEESC i també estarem a Vic al I Congrés Català d’Educació Social, del 26 al 27 novembre, per presentar el projecte. Tot plegat per animar altres professionals a integrar les noves tecnologies en la feina, com a eina de comunicació, col·laboració i formació continuada.

Sobre la imatge: Hypergurl – Tanya Ann © macro water drop BY – NC – SA

Susana Gracia
susana_gracia

One thought on “Difusió

  1. Crec que l’experiència de la comunitat de les educadores i educadors socials és molt important i pot servir de model de treball en àmbits molt diversos als nostres. De fet, aquesta forma de treball que heu impulsat mostra l’interés, la riquesa i els avantatges de treballar en aquesta conjunció entre comunitats socials i xarxes.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s