IV Jornada Compartim

IV Jornada CompartimEncara amb la ressaca de la Jornada al cap i contenta perquè la Jornada i el llibre han sortit com volíem i com ho estem tots els que hi hem tingut una cosa a veure, miro de resumir en poques ratlles allò que crec que va ser més rellevant:

1. Que la consellera, com fa any rere any, obrís la Jornada i ens donés, un cop més, el seu suport personal i institucional.

2. La presència d’experts internacionals rellevants com Stephen Downes, Alejandro Piscitelli i Alberto Ortiz de Zárate.

3. Les idees que es van generar durant el transcurs de la taula rodona, que va donar molt de si. Crec que cal ressaltar la presència de Carlos Merino, qui sempre ens dóna bones idees per continuar endavant, i també el discurs-revulsiu del Jesús.

4. La quantitat de tuits amb la hashtag #compartim que es van publicar durant el decurs de la Jornada, tot i les incidències tècniques.

5. La presència d’entusiastes del Compartim i altres entusiastes aliens al Compartim, però que cada dia són més a la vora (Francesca Cañas, Dani Giménez, Maria Jesús Salido, Ana Fernández…)

6. El gust compartir la feina ben feta i col·laborativa.

7. Part del coneixement adquirit durant aquests quatre anys recollits en una publicació en paper, però també en suport digital.

8. El somriure del Jesús Martínez en veure que tot anava sortint bé i que tot eren felicitacions and congratulations.

I al 2010, la V Jornada! Us hi esperem!

Fotos de la Jornada
Llibre El treball col·laboratiu a l’Administració
Mindmap de la IV Jornada, Carlos Guadián
Post d’Alberto Ortiz de Zárate
Post de Francesca Cañas
Post de Jesús Martínez
Presentació Alberto Ortiz de Zárate
Presentació Alejandro Piscitelli
Presentació Carlos Merino
Presentació Stephen Downes
Tweets de la Jornada
Vídeos de la Jornada

Núria Vives
nuria_vives2

4 thoughts on “IV Jornada Compartim

 1. Tens raó, Núria, va ser una jornada de molt alt nivell. Totes les persones del programa portàvem molt de temps preparant-ho. I, sobretot, des de Difusió es va fer una feinada important per tenir enllestit el llibre. Ara cal pensar ja en el 2010.

  M'agrada

 2. Va ser una jornada fantàstica, rodona. D’aquelles que et fan sentir orgullosa de formar part del projecte i de participar-hi. El programa ha anat creixent i nosaltres amb ell.

  M'agrada

 3. Oi tant!!! Una experiència magnífica. Deixeu-me que hi afegeixi el suport incondicional del Departament de la Presidència (i aquest fet el deslligo de la meva adscripció actual). És molt rellevant que el departament que comanda la institució manifestés un suport tan explícit cap al programa Compartim. D’això és del que es tracta: a més de ser una experiència tècnica, que ha sorgit de baix cap a dalt, ara cal que de mica en mica el treball col·laboratiu sigui la sava que impregni fluxos i processos de l’Administració. I que ho faci amb tanta normalitat que no el percebem com una cosa extraordinària, sinó senzillament que hi sigui inherent.
  Novament congrats!!!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s