Roger Schank parlarà d’innovació en la formació el 3 de febrer al CEJFE

virtual_learningEl 3 de febrer, de 12h a 14h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada tindrà lloc una sessió sobre innovació en formació, en la qual Roger Schank presentarà la ponència: “Una proposta d’aprenentatge eficient per a la societat del coneixement: a scenario centered curriculum” (un currículum centrat en l’entorn), i posteriorment s’obrirà un debat sobre el tema.

Roger Schank, una autoritat en la intel·ligència artificial, aplicada concretament a l’aprenentatge i a la construcció d’entorns virtuals d’ensenyament, aposta perquè la vàlua professional es mesuri -i està segur que així passarà en el futur- per la capacitat de l’individu d’adoptar diferents rols, d’acord amb les seves habilitats i coneixements.

Si us interessa assistir a la sessió, que també disposarà d’un servei de traducció simultània de l’anglès al català, us hi podeu inscriure gratuïtament. Només heu d’enviar un missatge a npf@gencat.cat. Teniu temps fins a l’1 de febrer.

Sobre la imatge: Divergent Learner © Day 1 EVO Virtual Worlds & Language Learning BY – NC – SA

Programa de la sessió

Marga Giner
marga_giner

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s