El programa Compartim a l’11è Butlletí d’informació estadística penitenciària bàsica

11è Butlletí informació estadística penitenciàriaEl programa Compartim està d’enhorabona. Per primera vegada, després de més de quatre anys, les dades de participació dels diferents professionals han estat publicades a l’11è Butlletí d’informació estadística penitenciària. Els que pensem que qualsevol projecte no es consolida fins que no apareix reflectit a les estadístiques oficials de l’organització, ara tenim motius per ser més optimistes. Sobretot el professionals de l’àmbit de Justícia Juvenil i Serveis Penitenciaris que progressivament van tenint més cobertura i reconeixement per continuar fent treball col·laboratiu.

A continuació, reprodueixo uns fragments de la introducció del butlletí que em semblen destacables.

“A l’àrea de gestió del coneixement, aprofitant el programa Compartim, liderat pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada amb el suport del Gabinet Tècnic del Departament, els professionals poden compartir les seves experiències i coneixements, proposar nous reptes i homogeneïtzar pautes de treball tot aprofitant els avantatges de les noves tecnologies i del treball col·laboratiu. 612 treballadors de l’àrea de rehabilitació de serveis penitenciaris van participar durant el 2009 en aquests grups col·laboratius amb resultats força satisfactoris. El bloc Gestió del coneixement del Departament de Justícia ha estat el guanyador en la categoria de blocs corporatius dels Premis Blocs Catalunya 2009, organitzats per l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), entitat que promou la interactivitat i la innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.”[…]

“A més, a la Direcció General d’Execució de Mesures a la Comunitat i Justícia Juvenil també ha participat de forma molt activa en l’àrea de gestió del coneixement, aprofitant el programa Compartim. 289 treballadors d’aquesta Direcció General han participat en aquests grups col·laboratius. En definitiva, en el conjunt de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Reinserció i Justícia Juvenil, un total de 901 treballadors han col·laborat en aquest tipus de grups amb resultats molt prometedors.”

11è Butlletí d’informació estadística penitenciaria bàsica  [PDF, 460,35 KB.]

Jesús Martínez
Jesús Martínez

2 thoughts on “El programa Compartim a l’11è Butlletí d’informació estadística penitenciària bàsica

  1. És una bona notícia, Jesús, perquè explícitament hi ha el reconeixement de l’organització, com també hi és en el fet que any rere any la consellera vingui a fer l’obertura de la Jornada Compartim. 🙂

Deixa un comentari