Netvibes de la Biblioteca del CEJFE: escriptori virtual, portal, pàgina d’inici

Netvibes Biblioteca CEJFEDes de ja fa un temps la biblioteca del CEJFE té un Netvibes. Netvibes és un servei web que permet fer gratuïtament un escriptori virtual personalitzat, tipus Igoogle o MSN Live, i també et permet fer pàgines públiques on pots reunir la informació que necessiten els teus usuaris o seguidors.

Aquesta eina va ser tota una troballa perquè ja feia temps que ens preguntàvem com podíem fer visible en un mateix lloc i amb una eina interactiva i amigable per a l’usuari: el catàleg, el material electrònic amb el qual compta la biblioteca, els e-journals, les bases de dades jurídiques i criminològiques, els e-books… Com podíem reunir en un mateix lloc i espai la nostra aventura en el món de les xarxes socials que ha fet que la biblioteca tingui 285 amics a Twitter, 1500 a Facebook i un bloc que ja fa 2 anys que s’actualitza gairebé diàriament? Netvibes permet tot això i dia a dia afegeix noves utilitats: el seu servei d’agregador de rss ens permet fer visibles fàcilment canals de notícies, rss de revistes subscrites, blocs interessants i butlletins jurídics d’informació molt interessant que abans es perdia. Els diferents ginys ens han permès afegir un xat, el twitter, el flickr, l’enllaç al facebook i finestres que ens porten a les webs seleccionades com importants.

Us convidem doncs, que visiteu aquest Netvibes de la biblioteca del CEJFE, una pàgina que ja fa temps que funciona però a la qual, aquesta setmana li hem rentat la cara i l’hem reestructurada perquè pugui ser cada dia més una eina útil per a tot el personal del Departament de Justícia i també per a tots els nostres usuaris externs de diferents àmbits professionals i universitaris.

Montserrat Garcia Rabinad

Montse Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s