XVI Trobada Socioesportiva UB – Centres Penitenciaris Quatre Camins i Joves

preparats per a la cursaEl 12 d’abril, un total de 23 interns del Centre Penitenciari Quatre Camins i el de Joves s’han desplaçat en una sortida programada al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona per participar en una trobada socioesportiva.

Els alumnes d’educació social han preparat una gimcana perquè els interns puguin conèixer les instal·lacions de la Universitat de manera interactiva. Després, hem dinat tots junts i a la tarda, més activitats: a l’aula d’informàtica, hem navegat per Internet, i també hi ha hagut un taller de percussió.

Abans de la cloenda, ens hem reunit per fer una valoració conjunta de la trobada i tots plegats, monitors d’esports, educadors, alumnes, professors universitaris i interns, hem coincidit que havia estat un dia molt emocionant i satisfactori.

Sobre la imatge: mollyali © Our running shoes on the Astroturf of the Big House BY – NC

Cèlia Àvila
celia_avila

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s