Continguts de la Jornada sobre la Victimologia del Desenvolupament

Dr. David Finkelhor

El passat 6 de maig, es va celebrar al Paranimf de la Universitat de Barcelona la Jornada sobre la Victimologia del Desenvolupament, amb la presència d’experts de la talla del Dr. Finkelhor, qui venia a Barcelona per primera vegada, així com de diversos professionals de l’àmbit de la recerca i de la intervenció aplicada. La Jornada va tenir una acollida excel·lent, com ho demostra el gran nombre d’inscripcions de persones d’àmbits molt diversos. Com sempre passa en aquest tipus d’actes, però, va faltar un espai de debat i preguntes. Això no obstant, la qualitat de les comunicacions va ser altíssima i penso que tots en vàrem sortir amb la idea refermada que cal que cuidem els nostres infants avui, si demà pretenem una societat fonamentada en uns valors que no volem perdre.

Vídeo de la Jornada

Mercè Cartié
merce_cartie

One thought on “Continguts de la Jornada sobre la Victimologia del Desenvolupament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s