Tot a punt per a la jornada de bones pràctiques i la presentació del Pla estratègic

harvest

Al llarg de gairebé nou mesos, la nostra comunitat CIRSO del Camp de Tarragona ha estat col·laborant i treballant virtualment, i ara ja podem compartir els resultats del nostre treball de manera personal. Està tot preparat per trobar-nos el proper dia 25 a la II Jornada de la CoP.

En el decurs de la Jornada presentarem el treball, Pla estratègic de les polítiques d’execució penal de la Comissió Delegada Territorial de la CIRSO al Camp de Tarragona. El pla recull 31 estratègies i 155 actuacions, que s’han elaborat mitjançant l’anàlisi DAFO en els quatre àmbits de la CIRSO (Comissió Interinstitucional per a la Reinserció Social): execució penal i prevenció comunitària, assistència especialitzada, cooperació comunitària i inserció laboral.

L’anàlisi de la situació i la definició de propostes de millora, fetes habitualment amb la metodologia d’investigació social més tradicional, s’han dut a terme rigorosament i amb la metodologia pròpia del treball col·laboratiu, i han comptat amb la participació de 100 experts, professionals propis i aliens al Departament de Justícia. La conclusió dels treballs ha posat de manifest que al llarg d’aquests nou mesos de funcionament de la comunitat s’han produït més de 5.000 consultes al portal i s’han comptabilitzat al voltant de 500 aportacions.

D’altra banda, es debatrà en una taula rodona, en què hi haurà experts membres de la CoP, el contingut dels resultats de cadascun dels grups de treball i, en una altra taula, parlarem sobre les oportunitats del treball col·laboratiu i la gestió del coneixement.

Serà un plaer compartir la Jornada amb els experts membres de la comunitat i tots aquells interessats en el treball virtual i l’ús de les TIC, i que no es volen perdre l’oportunitat de debatre i escoltar les opinions dels companys i, de passada, conèixer-los i saludar-los. També és una oportunitat per facilitar l’accés a la CoP a altres professionals que no hi han participat, però als quals els pot ser útil la feina feta.

La Jornada se celebrarà el proper dia 25 de novembre, a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats de Tarragona, carrer Enric d’Ossó, núm. 1, de les 9.30 hores a les 14 hores.

Si us hi voleu inscriure, heu d’adreçar un correu a npf@gencat.cat amb les dades que consten al programa de la Jornada, abans del dia 18 de novembre.

Sobre la imatge: Harvest basket 12X (c) daveeza BY – NC- SA

Francesc Moreno
fmoreno_espinosa

2 thoughts on “Tot a punt per a la jornada de bones pràctiques i la presentació del Pla estratègic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s