Èxit de la presentació del llibre ¿Por qué víctima es femenino y agresor masculino?

Presentació del llibre al CEFJEEl dimarts passat, a les 18 hores, va tenir lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada el primer “Diàlegs amb…” del 2011, en aquesta ocasió amb motiu de la presentació del llibre de Santiago Redondo i Enrique Echeburúa, ¿Por qué víctima es femenino y agresor masculino?: la violencia contra la pareja y las agresiones sexuales.

L’acte va comptar amb més de 80 assistents entre els quals hi havia estudiants de criminologia i psicologia, professors de les diferents universitats catalanes i professionals del Departament de Justícia.

Després de resumir el contingut del llibre i d’explicar-nos com havia sorgit la idea de fer-lo entre els dos, els autors van respondre les preguntes del públic, establint un diàleg distès i molt interessant amb els assistents sobre temes tant actuals com la reinserció dels delinqüents violents i l’efectivitat dels programes de tractament.

Si us interessa saber més coses del llibre, consulteu el nostre bloc. En l’últim post expliquem una mica el contingut de l’obra. Recordeu que a la biblioteca tenim exemplars ja a punt per al préstec. Truqueu-nos al 93 552 79 60 o bé envieu un correu electrònic a biblioteca_cejfe.dj@gencat.cat

Montserrat Garcia Rabinad
Montse Garcia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s