IV Jornades de Monitors Artístics de Centres Penitenciaris

recicla_artEl dia 24 de febrer tindran lloc les IV Jornades de Monitors Artístics de Centres Penitenciaris, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, amb un programa especialment interessant. S’hi presentaran els productes que ha elaborat la comunitat aquest any: un taller d’animació per ordinador, el Manual de reciclatge creatiu i Com muntar un taller de ceràmica des de zero.

D’altra banda, Lluís Racionero farà una conferència sobre la creativitat des d’un punt de vista d’humanista i hi haurà també una taula rodona on els monitors debatran sobre el reciclatge artístic i com es pot aplicar amb èxit als tallers dels centres penitenciaris.

A la tarda, el taller-laboratori creatiu donarà als participants una visió pràctica de com es pot incentivar els alumnes als centres tancats. Per si això no fos poc, al vestíbul de la sala d’actes s’inaugurarà l’exposició “Recicla amb art” amb obres dels tallers artístics de les presons catalanes fetes amb material reciclat.

Les Jornades són obertes a tothom que hi estigui interessat. Us hi esperem!

Programa de les Jornades

Sònia Marco
Sònia Marco

3 thoughts on “IV Jornades de Monitors Artístics de Centres Penitenciaris

  1. Bona feina Sònia. Els monitors artístics feu una gran tasca als centres penitenciaris i no sempre teniu el reconeixement que us mereixeu. Així que animo a la gent a assistir a la vostra jornada, val la pena conèixer el que esteu fent.

    Ens veiem.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s