Tot a punt per a la II Jornada TIC i Presó

El proper 2 de juny tindrà lloc la segona edició de les jornades TIC i Presó, de la qual hem fet difusió a través de YouTube, Twitter amb el hashtag #TICiPreso, cartells i el bloc del projecte AlfaDigital.

Com ja havíem comentat, la nostra CoP es caracteritza per una gestió transversal i no disposar d’un grup propi: treballem de manera col·laborativa amb altres CoP o duem a terme actuacions d’acord amb les quals confegim els grups de treball.

Enguany ens hem proposat que aquesta segona jornada fos una mostra del ventall d’actuacions amb TIC a les presons i es constituís en espai de trobada, coneixement i intercanvi. Hem convidat a participar en l’elaboració del programa a tots els col·lectius que incorporen les TIC en les seves actuacions i prop de 40 professionals estem participant en el procés de definició dels continguts a través de la plataforma Moodle del projecte AlfaDigital.

Un tast del programa

Ponència: “Antimanual de bones pràctiques: la nostra experiència construint espais TIC al barri de la Mina”, a càrrec de David Picó Amador, dinamitzador de projectes TIC i educador del grup Unión del barri de la Mina (Sant Adrià del Besòs)

Més de 20 experiències es presentaran en els 6 espais temàtics:

– Cap a un ús sostenible de les TIC
– Blocs des de la presó: un projecte col·lectiu, educatiu i cultural
– Formació professional ocupacional: les aules ofimàtiques i les TIC-TAC-TIC-TAC
– Experiències TIC i recursos en xarxa I
– Experiències TIC i recursos en xarxa II
– Experiències TIC i recursos en xarxa III

La participació està oberta a tothom, independentment que treballi o no a l’àmbit penitenciari. El procediment d’inscripció és l’habitual. Consulteu el programa.

Julio Zino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s